Струју сутра од 8,30 до 14 часова неће имати потрошачи из насеља Музичка колонија у Грабовцу, Филиповића краја, Зидарске, 14. октобра и Улице Војводе Мишића од 2 до 24, од 1 до 9 и од 43ђ до кућног броја 43ж у Обреновцу, Индустријске зоне, насеља Гај, Уровачке улице и Шабачког пута у Уровцима, Маринковића сокака, новог и насеља Засека, Улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Мује Калајџића, Пете Козарачке, Слободана Чанића, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет Девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме, Тридесет осме у Звечкој.

Због грађевинских радова на изградњи крила ,,Д” Дома здравља Обреновац привремено је затворен прилаз са платоа. На главном улазу прилаз пацијената до објеката и служби Дома здравља обезбеђени су и обележени новим правцима за улаз и то: за хитну службу са паркиралишта из правца Улице Вука Караџића. За стоматолошку службу, физикалну медицину, апотеку и управу, кроз школски диспанзер и централни хол, из правца Улице Вука Караџића. За општу, епидемиолошку, специјалистичке службе, гинекологију и кућно лечење улаз је из Улице Војводе Мишића, док прилази до осталих служби нису мењани.

Сезона купања у бањском комплексу, популарној ,,Цевки” иза хотела, завршава се у уторак, 15. октобра, потврђено је у ЈКП ,,Обреновац”.