Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из Улице 56 родољуба у Скели.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из насеља Луг и дела Дражевца код дома, доњег и горњег краја у Пољанама.

У среду, 14. августа струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Аце Спасића, Баричких бораца, Београдске, Босанске, Брђанске, Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја, Шесте војвођанске бригаде, 31. српске бригаде, Вука Караџића и Обреновачког пута у Баричу.

Потрошачи из Улице Краља Милана од кућног броја 16б до 16в без струје ће у среду остати од 9 до 15 часова.

ЈКП ,,Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Почели су радови на реконструкцији дела Улице Краља Александра Првог, од кружног тока код хотела ,,Обреновац” до купиначког моста на улазу у насеље Дудови, који ће трајати месец дана, а саобраћајница ће повремено бити комплетно затворена. Јавни саобраћај ће се обављати некадашњом трасом, Улицом Краља Петра Првог, са стајалиштима код ,,Ц маркета” и насеља Тополице.