Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Бачевачке у Мислођину, Улице Баричких бораца и Обреновачког пута у Баричу, Швабића и Веверичког краја у Дражевцу.

Сутра је од 8 до 9 часова планирано искључење струје у Дражевцу код дома, Давидовића, Грчића, Лазаревића, Симеуновића, Пантелића крају, насељу Дубрава у Стублинама и Доњи крај у Вукићевици.

Струју сутра од 9 до 10 сати неће имати насеље Иверић, Гаврића и Горњи крај у Дрену.

Становници Бранковића, Доњег, Брђанског краја, Матића пута и Шеварске улице у Грабовцу без струје ће остати сутра од 10 до 11 часова.

Сутра је од 11 до 12 часова планирано искључење струје у Горњем, Доњем, Ћанића, Виданском крају и насељу код школе у Грабовцу.

Становници Великог Поља од кућног броја 128 до 205 сутра ће без струје остати од 12 до 13 часова.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднаку пажњу посвећујемо ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици можете затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, комплетне трасе за сва градилишта можете детаљно погледати на нашој интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Завод за биоциде и медицинску екологију најавио је сузбијање одрслих форми комараца из авиона за данас. План је да се, у зависности од метеоролошке ситуације, сузбијање обави на територији леве обале Дунава и у Обреновцу.

Прецизније, пет авиона биће активно на територији од 10 хиљада хектара, а на териториј Обреновца покриће се централни део, Забран, Забрежје, Звечка, Ушће, Скела, Бело Поље, Барич, Мислођин и Пољане.

Акција сузбијања одраслих форми комараца обавиће се од 17 до 21 час. Из Завода за биоциде и медицинску екологију апелују на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током трајања третмана.