Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Шарчевића краја у Малој Моштаници, дела Барича код фабрике воде, Улица Славка Бркића у Скели и Браће Југовића у Обреновцу.

Данас ће без струје од 8 до 12 часова остати Дорћолански пут у Стублинама, Ашковића, Горњи, Калинчевића, Карића, Мојсиловића, Јевтића, Вићентића, Живановића крај, насеља код школе, код дома, Суводањ, Тања, Дубраве у Трстеници.

Струју данас, од 12,30 до 13,30 часова неће имати део Пиромана код школе, насеља Царевац, Тања, Суводањ, код дома, код гробља, код школе и Горњи крај у Трстеници.

Сутра ће без струје од 8 до 11 часова остати потрошачи из насеља Долови, Оров поток, Преки луг, Дрењанског, Филиповића краја, Раваничке, Шумадијске и Улице Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

И даље трају радови на реконструкцији пута од Барича до Дубоког. Тренутно се ради на деоници пута у месту Дубоко где се скида асфалт са оштећене деонице, а због чега се саобраћај одвија успорено. Возила се наизменично пропуштају, а чекања нису дужа од 10 минута.