Становници улица Белопољске у Белом Пољу, Аце Спасића, Рада Тадића и Обреновачког пута у Баричу данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати корисници из насеља код железничке станице у Бргулама, Горњег краја и насеља Броћиште у Конатицама, Ћосића, Пајића, Доњег, Горњег, Средњег, Поповића краја и насеља код школе у Пољанама.

Сутра, од 8 до 14 часова струју неће имати насеље Трњаци, Школска, Уровачка улица, Стевановића, Поповића крај у Кртинској, Матића, Живковића крај, Ратарска, Савска улица, засеок Бргулице и део Ратара код школе, као и већи део Уроваца.

Без струје ће сутра, од 9 до 12 сати остати потрошачи улица Белопољске 1, Кнеза Михаила 1, Милоша Обреновића 51, 79, 83, Саве Ковачевића 2, од 6 до 10, 16а, 26, 38 и од кућног броја 1 до 25.

У недељу, 23. јуна без струје ће од 8 до 10 часова остати становници зграде број 231 у Улици Војводе Мишића у Обреновцу. Истог дана од 12 до 14 часова струју неће имати поменута зграда, као и потрошачи из Улице Вука Караџића кућни бројеви 83, 84, 87, 93 и 97.

ЈКП „Обреновац“ обавештава становнике делова Мислођина и Барича, дуж Обреновачког пута, где су у току радови на реконструкцији саобраћајнице, да ће због велике дневне фреквенције саобраћаја, пражњење канти за смеће бити обављано уторком од 18 часова. Упућен је апел грађанима да своје судове за одлагање смећа благовремено изнесу испред стамбених и пословних објеката.