Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати становници улица Самарске у Малој Моштаници, Бачевачке у Мислођину, Милисава Чамџије и Јанка Тешића у Баричу.

Струју данас од 8 до 12 часова неће имати потрошачи из насеља Трњаци, Колонија, код три храста у Кртинској, Пољопривредног добра младост и Радничког насеља у Уровцима.

Без струје ће данас од 11 до 14 сати остати становници Дрењанског, Филиповића краја, насеља Долови, Оров поток, Преки луг, Раваничке, Слободана Пенезића и Шумадијске улице у Малој Моштаници.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати корисници из насеља код железничке станице у Бргулама, Горњег краја и насеља Броћиште у Конатицама, Ћосића, Пајића, Доњег, Горњег, Средњег, Поповића краја и насеља код школе у Пољанама.

У петак, 21. јуна, од 8 до 14 часова струју неће имати насеље Трњаци, Школска, Уровачка улица, Стевановића, Поповића крај у Кртинској, Матића, Живковића крај, Ратарска, Савска улица, засеок Бргулице и део Ратара код школе, као и већи део Уроваца.

Без струје ће у петак, од 9 до 12 сати остати потрошачи улица Белопољске 1, Кнеза Михаила 1, Милоша Обреновића 51, 79, 83, Саве Ковачевића 2, од 6 до 10, 16а, 26, 38 и од кућног броја 1 до 25.

ЈКП „Обреновац“ обавештава становнике делова Мислођина и Барича, дуж обреновачког пута, где су у току радови на реконструкцији саобраћајнице, да ће због велике дневне фреквенције саобраћаја, пражњење канти за смеће бити обављано уторком од 18 часова. Упућен је апел грађанима да своје судове за одлагање смећа благовремено изнесу испред стамбених и пословних објеката.