Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати становници Улица Рада Тадића, Аце Спасића и Јанка Тешића у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова планирано искључење струје у Ђошића крају, Мислођинској улици, насељима Брдо, Бркин поток, Обреновачком и Путу за водовод у Мислођину, Забранском путу број 2 и Улици Милоша Обреновића 191 у Обреновцу.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника. Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Акција сузбијања комараца уређајима са земље вечерас од 17,30 часова биће организована у Пироману, Бровићу, Трстеници, Грабовцу, Дрену, Вукићевици, Орашцу и Љубинићу. Авиони ће запрашивати комарце из ваздуха дуж приобаља река и великим зеленим површинама престонице, а у Обреновцу ће бити третирана приобаља и излезиште Забран.