Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Забрежја код фабрике воде, насеља Чубура у Јасенку, Мислођинске у Мислођину и Улице Јанка Тешића у Баричу.

Струју данас од 8 до 14 часова неће имати корисници из дела Ибарског пута, улица Братства и Јединства, Драгољуба Тришића Драге, Лазаревачке, Живковића краја, насеља код школе, Осредак и Дубраве у Баљевцу.

У четвртак, 14. јуна од 8 до 14 часова планирано је искључење струје у Ђошића крају, Мислођинској улици, насељима Брдо, Бркин поток, Обреновачком и путу за водовод у Мислођину, Забранском путу број 2 и Улици Милоша Обреновића 191 у Обреновцу.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: www.toplovodobrenovac.rs

Акција сузбијања комараца уређајима са земље вечерас од 17,30 часова биће организована на подручјима месних заједница Велико Поље, Стублине, Ратари, Скела и Ушће. У четвртак, 13. јуна акција ће од 17,30 сати бити спроведена у Пироману, Бровићу, Трстеници, Грабовцу, Дрену, Вукићевици, Орашцу и Љубинићу.

Иако је првобитно из Завода за биоциде најављено да у догледно време неће бити организована акција сузбијања комараца из ваздуха, због утврђене огромне бројности ових инсеката, а упркос препорукама европске уније, одлучено је да се подигне привредна ацијација. Авиони ће запрашивати комарце из ваздуха дуж приобаља река и великим зеленим површинама престонице.