Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати корисници из насеља Баричка река у Баричу, Средњег краја у Великом Пољу, Мислођинске у Мислођину и улице Стевана Синђелића у Обреновцу.

Струју данас од 9 до 15 часова неће имати становници улице Владимира Павловића у Бровићу, Доњег, Виданског краја, насеља Музичка колонија у Грабовцу, Давидовића, Грчића, Јелића краја и насеља Дорћола у Стублинама

Становници Миљковића пута, насеља Шевар и Горњег краја у Орашцу без струје ће данас остати од 9 до 14 часова.

Сутра је од 8 до 14 сати предвиђено искључење струје у Матића крају, Багремовој улици, насељу Мале Бргулице у Бргулама, насељу Трњаци у Кртинској, Уровачкој улици у Обреновцу и комплетном подручју Ратара.

У среду, 23. августа без струје ће од 9 до 13 часова остати потрошачи из улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Већи број потрошача приметио је да су рачуни за струју за јул видно увећани него што је то био случај претходних месеци, а да је потрошња била иста или чак и мања. Из Електропривреде Србије навели су да је у питању очекивана ситуација, као и да су да су повећање цене струје из маја и повећана потрошња електричне енергије у летњим данима кључни разлози за више рачуне. Из ЕПС-а кажу да је до сада евидентирано 375 приговора, а Удружење потрошача Ефектива објавило је на својим друштвеним мрежама упутство за потрошаче шта урадити са увећаним рачунима за струју за јул, уколико сматрају да нема разлога за увећање рачуна.