Данас воду од 9 до 15 часова неће имати становници улица Војводе Мишића у Обреновцу, Бачевачке и насеља Језерски вис у Мислођину.

Систем даљинског грејања Обреновца функционише без икаквих проблема и застоја у испоруци топлотне енергије. Екипе за хитне интервенције Топловода све кварове отклањају у рекордном року, без прекида у испоруци топлотне енергије. Топловод испоручује топлотну енергију у складу са спољном температуром. О планираним радовима на мрежи обавештаваћемо кориснике. Информације или пријаве кварова можете извршити лично у диспечерском центру у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 19 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48.

Због магле и неповољних временских услова екипе радника ЈКП ,,Обреновац” нису успеле да према утврђеном распореду одвезу отпад из Гробљанске, Цветне, Брђанске, Колубарске, делова улица Јанка Тешића и Милисава Чамџије у Баричу. Надлежни моле грађане за разумевање и стрпљење, уз напомену да ће смеће бити уклоњено најкасније до сутра.