Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Босанске у Баричу, Ђачког батаљона, Краља Александра Првог у Обреновцу, насеља Осовље у Мислођину и Гола бара на Ушћу.

Становници Гробљанске, Ивана Богдановића Вањке, Зорана Белића, Савске улице и насеља Оклисак на Забрежју без струје ће остати данас, од 8 до 14 сати.

Струју сутра од 8 до 11,30 часова, неће имати Доњи, Средњи, Мирића, Мијића крај, Улице 10. октобра, Мила Манића Албанте, Милана Мирчетића, Милисава Глумчевића, Миодрага Мијића, 56 родољуба, Радушка, Савска, Станислава Јовановића и део скеле код школе, као и Шабачки пут у Уровцима.

Без струје ће сутра, од 12 до 13 часова остати становници улица 28. марта, Мила Манића Албанте, Савске, Станислава Јовановића, насеља Економија у Скели и Шабачког пута у Уровцима.

Возила из правца Обреновца односно Београда, наредне две године кретаће се измењеном трасом. Део Обреновачког пута од ресторана “Мала Колубара” до скретања за насеље Кованчина у Мислођину, затворен је за саобраћај због изградње надвожњака у склопу ауто пута. Возила ће се кретати новоизграђеном алтернативном деоницом папалелно уз Обреновачки пут.