Почели су радови на изградњи и реконструкцији водоводне мреже у Улици Четрнаестог октобра у Баричу, који ће трајати три месеца. У случајевима евентуалног прекида водоснабдевања грађани ће бити благовремено информисани, а вода ће им бити достављена цистерном.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Шарчевића краја у Малој Моштаници.

Данас је од 8 до 16 часова планирано искључење струје у Бугарском крају, Гробљанској, Млинарској улици, путу за Прово, за Дубоку бару, насељима Дорћула, Мовтица, Трњаци и делу Кртинске код школе, као и у Улици Богољуба Урошевића Црног 44г у Уровцима.

Становници улица 22. децембра, Добривоја Јовановића, Гњионске, Љубисава Шарчевића, Милована Миленковића и Живојина Табаковића у Великој Моштаници без струје ће остати данас од 8 до 14 часова.

Сутра ће без струје од 8 до 9 часова остати потрошачи из улица Петнаесте, Божидара Маринковића, Драге Вуковића Корчагина, Козарачке и Солунског фронта, насеље Луг и део Звечке дуж Купинца.

Струју сутра од 9 до 11 часова неће имати корисници из Максимовића, Средњег, Живковића краја, насеља Осредак, код школе и код дома у Баљевцу.

Сутра је од 9,15 до 10 часова и 15 минута у плану искључење струје струје у улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Драге Вуковића Корчагина, Солунског фронта, Једанаестој, Дванаестој, Тринаестој и насељу Стара пруга у Звечкој.

Без струје ће сутра од 10,30 до 11,30 сати остати становници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Омладинске у Обреновцу, Браће Јоксића, Мује Калајџића, Слободана Танковића, Живе Борјановића и Филиповића краја у Звечкој.

Становници дела пута за Вранић у Баљевцу, Лазаревића, Пантића краја и насеља Осовље у Дражевцу струју у неће имати сутра од 11 до 13 часова.

Сутра је од 11,45 до 12,45 сати планирано искључење струје у Улици Војводе Мишића 231 и Вука Караџича од кућног броја 76а до 78б, 7, од 99а до 101б, и кућни број 1111.

Без струје ће сутра, од 13 до 14 часова остати потрошачи из Горењег краја у Дрену, Карађорђеве, Кнеза Михаила, Пете, Шесте, Краља Александра Првог, Милоша Обреновића 21, Војводе Мишића 163б, Вука Караџића у Обреновцу и дела Орашца код трафо станице.

Струју у петак од 9 до 11 сати неме имати Мислођинска, Брђанска улица, део Мислођина код дома, насеље Баричка река, Јанка Тешића и Улица Омладинских бригада у Баричу.

Становници улица 56 родољуба, Мила Манића Албанте, Славка Бркића, Радована Стублинчевића, Шабачког пута и насеља Вирови у Скели у петак ће без струје остати од 10 до 11 часова.

Нешића, Мијића крај, Улице Живка Марковића, Миодрага Мијића, Милисава Глумчевића, Десетог октобра, Четрнаестог октобра, дела Скеле код дома, као и Обреновачки пу од 60 до 64 и кућни број 68б, без струје ће у петак остати од 11 до 13 сати.