Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници насеља Бачевица у Мислођину.

Данас ће од 10 до 16 часова без струје остати потрошачи из Улице Бранка Томића број 6 и Светозара Станојевића Пека 5а у Пироману.

Сутра је од 8 до 16 часова планирано искључење струје у Бугарском крају, Гробљанској, Млинарској улици, путу за Прово, за Дубоку бару, насељима Дорћула, Мовтица, Трњаци и делу Кртинске код школе, као и у Улици Богољуба Урошевића Црног 44г у Уровцима.

Становници улица 22. децембра, Добривоја Јовановића, Гњионске, Љубисава Шарчевића, Милована Миленковића и Живојина Табаковића у Великој Моштаници без струје ће остати сутра од 8 до 14 часова.

У четвртак, 25. јула без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из улица Петнаесте, Божидара Маринковића, Драге Вуковића Корчагина, Козарачке и Солунског фронта, насеље Луг и део Звечке дуж Купинца.

Струју у четвртак од 9 до 11 часова неће имати корисници из Максимовића, Средњег, Живковића краја, насеља Осредак, код школе и код дома у Баљевцу.

У четвртак је од 9,15 до 10 часова и 15 минута у плану искључење струје струје у улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Драге Вуковића Корчагина, Солунског фронта, Једанаестој, Дванаестој, Тринаестој и насељу Стара пруга у Звечкој.

Без струје ће у четвртак од 10,30 до 11,30 сати остати становници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Омладинске у Обреновцу, Браће Јоксића, Мује Калајџића, Слободана Танковића, Живе Борјановића и Филиповића краја у Звечкој.

Становници дела пута за Вранић у Баљевцу, Лазаревића, Пантића краја и насеља Осовље у Дражевцу струју у четвртак неће имати од 11 до 13 часова.

У четвртак је од 11,45 до 12,45 сати планирано искључење струје у Улици Војводе Мишића 231 и Вука Караџића од кућног броја 76а до 78б, 7, од 99а до 101б, и кућни број 1111.

Без струје ће у четвртак, од 13 до 14 часова остати потрошачи из Горењег краја у Дрену, Карађорђеве, Кнеза Михаила, Пете, Шесте, Краља Александра Првог, Милоша Обреновића 21, Војводе Мишића 163б, Вука Караџића у Обреновцу и дела Орашца код трафо станице.