Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Баричких бораца и Милорада Петровића Ујке у Баричу.

Данас струју од 8 до 9 часова неће имати Доњи крај у Грабовцу, насеље Вирови и Улица Славка Бркића у Скели.

Без струје ће данас, од 9 до 10 сати остати становници Бранковића, Горњег, Филимоновића краја, насеља Брдо, Музичка колонија и Шеварске улице у Грабовцу.

Данас је од 10 до 11 часова у плану искључење струје у Нешића и Виданском крају у Грабовцу, као и Тодоровића крају у Стублинама.

Потрошачи из Ђурића, Нешића, Грабовачког, Виданског краја, Витановачког шора, насеља Жуто брдо у Грабовцу, Лазића, Тодоровића, Пантелића, Симеуновића краја, насеља Музичка колонија, код школе, код цркве, Ваљевског пута и центра Стублина, насеља код железничке станице и Стаменића краја у Великом Пољу, струју данас неће имати од 11 до 12 часова.

Корисници из Јадранског, Зарића, Саџаковића, Савића краја, Радничког, Новог и насеља Економија, засеока код хидрифора, код ветеринарске станице, код школе, код цркве, код комбината ,,Драган Марковић” и Ваљевског пута у центру Стублина струју у данас неће имати од 12 до 13 часова.

Без струје ће данас од 8 до 14 часова остати насеље Бркин поток, Ђорђевића, Обреновачки и пут за водовод, Ђошића крај, Мислођинска у Мислођину, Улица Милоша Обреновића 191 и Забрански пут број 2 у Обреновцу.

Сутра ће од 10 до 16 часова без струје остати потрошачи из Улице Бранка Томића број 6 и Светозара Станојевића Пека 5а у Пироману.

У среду, 24. јула од 8 до 16 часова планирано је искључење струје у Бугарском крају, Гробљанској, Млинарској улици, путу за Прово, за Дубоку бару, насељима Дорћула, Мовтица, Трњаци и делу Кртинске код школе, као и у Улици Богољуба Урошевића Црног 44г у Уровцима.

Становници улица 22. децембра, Добривоја Јовановића, Гњионске, Љубисава Шарчевића, Милована Миленковића и Живојина Табаковића у Великој Моштаници без струје ће у среду остати од 8 до 14 часова.