Воду данас од 9 до 19 часова неће имати Швабића у Дражевцу, Средњи крај у Јасенку и Улица Баричких бораца у Баричу.

Данас је од 8 до 9 часова планирано искључење струје у Дражевцу код дома, Давидовића, Грчића, Лазаревића, Симеуновића, Пантелића крају, насељу Дубрава у Стублинама и Доњи крај у Вукићевици.

Струју сутра од 9 до 10 сати неће имати насеље Иверић, Гаврића и горњи крај у Дрену.

Становници Бранковића, Доњег, Брђанског краја, Матића пута и Шеварске улице у грабовцу без струје ће данас остати од 10 до 11 часова.

Данас је од 11 до 12 часова планирано искључење струје у Горњем, Доњем, Чанића, Виданском крају и насељу код школе у Грабовцу.

Становници Великог Поља од кућног броја 128 до 205 данас ће без струје остати од 12 до 13 часова.

У понедељак, 22. јула струју од 8 до 9 часова неће имати Доњи крај у Грабовцу, насеље Врови и Улица Славка Бркића у Скели.

Без струје ће у понедељак, од 9 до 10 сати остати становници Бранковића, Горњег, Филимоновића краја, насеља Брдо, Музичка колонија и Шеварске улице у Грабовцу.

У понедељак је од 10 до 11 часова у плану искључење струје у Нешића и Виданском крају у Грабовцу, као и Тодоровића крају у Стублинама.

Потрошачи из Ђурића, Нешића, Грабовачког, Виданског краја, Витановачког шора, насеља Жуто брдо у Грабовцу, Лазића, Тодоровића, Пантелића, Симеуновића краја, насеља Музичка колонија, код школе, код цркве, Ваљевског пута и центра Стублина, насеља код железничке станице и Стаменића краја у Великом Пољу, струју у понедељак неће имати од 11 до 12 часова.

Корисници из Јадранског, Зарића, Саџаковића, Савића краја, Радничког, Новог и насеља Економија, засеока код хидрифора, код ветеринарске станице, код школе, код цркве, код комбината ,,Драган Марковић” и Ваљевског пута у центру Стублина струју у понедељак неће имати од 12 до 13 часова.

Без струје ће у понедељак од 8 до 14 часова остати насеље Бркин поток, Ђорђевића, Обреновачки и пут за водовод, Ђошића крај, Мислођинска у Мислођину, Улица Милоша Обреновића 191 и Забрански пут број 2 у Обреновцу.