Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Новог насеља у Звечкој, центра Грабовца, Далматинске улице и насеља Баричка река у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Осредак у Баљевцу, деловима Дражевца од центра села до насеља Дражевачки луг и до ободних делова Баљевца и Конатица, део Конатица од Дражевца до центра села, укључујући и пут за Степојевац, Ћосића, Пајића, Средњем, Горњем, Доњем крају и делу Пољана код школе.

Сутра ће без струје од 8 до 12 часова остати Дорћолански пут у Стублинама, Ашковића, Горњи, Калинчевића, Карића, Мојсиловића, Јевтића, Вићентића, Живановића крај, насеља код школе, код дома, Суводањ, Тања, Дубраве у Трстеници.

Струју сутра, од 12,30 до 13,30 часова неће имати део Пиромана код школе, насеља Царевац, Тања, Суводањ, код дома, код гробља, код школе и Горњи крај у Трстеници.

У четвртак, 27. јуна без струје ће од 8 до 11 часова остати потрошачи из насеља Долови, Оров поток, Преки луг, Дрењанског, Филиповића краја, Раваничке, Шумадијске и Улице Слободана Пенезића у Малој Моштаници.