Становници улица Милете Ераковића и Милутина Ераковића у Пироману без струје ће остати данас, од 9 до 13 часова.

Сутра ће без струје од 8,30 до 10 часова остати потрошачи из улица Др Арчибалда Рајса 33, Кнеза Симе Марковића, Краља Александра Првог 73, Краља Милана, Лазара Комарчића 7, Проте Матеје Ненадовића 24 и насеља Влашка башта од 2 до 8 и од кућног броја 1 до 17 у насељу Рвати.

Становници насеља Младост – Колонија у Кртинској сутра струју неће имати од 9 до 12 сати. Од 9 до 13 часова планирано је искључење струје у насељима Три храста у Кртинској, Младост и делу Уроваца код Пољопривредног добра.

У среду, 12. фебруара без струје ће од 9 до 11 часова остати домаћинство у Улици Бранка Томића број 6 у Пироману.

Без струје ће у среду од 9 до 14 часова остати комплетна подручја Бровића, Пиромана, делови Стублина код поште, код радио станице, код здравствене станице и центар села, као и Томића крај, насеља Царевац и Суводањ у Трстеници.

Потрошачи из улица Аце Спасића у Баричу, Обреновачке и Шарчевића краја у Малој Моштаници без струје ће у среду остати од 12 до 15 сати.

У четвртак, 13. фебруара без струје ће од 9 до 12 часова остати Бранковића, Брђански, Доњи, Марића крај и насеље Шеваре у Грабовцу.

Ђотуновића, Горњи крај и Вукодрашка улица на Ушћу струју у четвртак неће имати од 8 до 11 часова. Потрошачи из Лелића и Горњег краја на Ушћу у четвртак ће без струје остати од 12 до 15 сати.

Становници Бачевачке улице бројеви 60 и 63 у Мислођину у четвртак струју неће имати од 9 до 14 часова.