Данас је од 9 до 16 часова у плану искључење струје у улицама Арчибалда Рајса, Кнеза Симе Марковића, Краља Александра Првог, Краља Милана, Жртава Фашистичког терора, Лазара Комарчића код кућног броја 7 и насеља Влашка башта у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 9 до 12 часова остати потрошачи са комплетних подручја Грабовца и Стублина, Ђурића, Јефтића, Степића, Горњег, Средњег краја, насеља код рампе и код пруге у Великом пољу, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Стара пруга, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете, Једанаесте и насеља Луг у Звечкој.

Струју сутра, од 12 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Јанка Тешића и Омладинских Бригада у Баричу.

Сутра је до 10 до 11,30 часова у плану искључење струје улицама Омладинских бригада, Баричких бораца и Аце Тешића у Баричу.

Потрошачи из Којевића краја, насеља Колонија, Железничке, Посавских партизана, Јанка Тешића и Улице Аце Тешића у Баричу, као и Обреновачког и Тешића пута у Мислођину без струје ће сутра остати од 8 до 9,30 часова.