Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници улица Буде Давидовића у Баричу и Војводе Мишића у Обреновцу.

У диспечерском центру електродистрибуције Обреновац сазнајемо да је комплетно подручје општине Обреновац снабдевено струјом. Санирани су сви кварови, укључујући и оне ситне, појединачне, тако да данас електро мрежа у Обреновцу функционише без проблема.

Председник Вучић је на седници Владе рекао да је проблем у томе што је ЕПС направио грешку, јер није довољно угља обезбедио на депонијама и за снабдевање самог ТЕНТ-а и додао да је то питање за унутрашње расправе.

На седници штаба за ванредне ситуације ГО Обреновац донета је одлука да се ученици данас врате у школе. Како је наведено, услед нормализације даљинског грејања, одлучено је да од данас ученици прате наставу у школама, према постојећем распореду рада.

Јавна комунална предузећа Обреновца, обавештавају кориснике који су рачуне плаћали у наплатном центру у Улици Војводе Мишића 195, да ће од понедељка 20.децембра наплатни центар радити у Улици Краља Петра и бр.27, у новој пословној згради Топловода, улаз из правца Макси дисконта и Улице Вука Караџића.