ФК ”Рвати” добио нову надстрешницу

Данас су извођени радови на уређењу просторија фудбалског клуба ”Рвати”, као и простора око фудбалског терена. Изграђена је нова надстрешница која ће бити од помоћи играчима и публици. Радове је обишао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)

Нови мобилијари за дечија игралишта у Обреновцу

У градским насељима Сењак, Сава, Ројковац и Гај 2 пстављени су мобилијари за дечија игралишта. Најмлађи Обреновчани добиће ново место за игру и забаву. Овим поводом, насеље Сењак обишао је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)

Асфалтиран пут у месној заједници Вукићевица

У оквиру пројекта ”Асфалт до сваке куће” настављају се радови на изградњи путне инфраструктуре на територији општине Обреновац. Данас су представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца обишли радове на асфалтирању у месној заједници Вукиућевица. (више…)

У току су радови на чишћењу канала Стара Тамнава

У току је друга фаза чишћења канала Стара Тамнава у месној заједници Бело Поље. Рдове изводи Јавно водопривредно предузеће ”Београдводе” по налогу Јавног водопривредног предузећа ”Србијаводе” у сарадњи са Градском општином Обреновац. Радове на чишћењу каналске мреже обишли су представници Градске општине Обреновац. (више…)

Молитва за безбедност мотоциклиста

На православни хришћански празник Цвети у порти храма Силаска Светог Духа на апостоле у Обреновцу, као и претходних година освештани су мотоцикли. Организатори овог догађаја су мото клуб ”Warriors”, Градска општина Обреновац и црква у Обреновцу. (више…)

Одржан шаховски турнир у знак сећања на Драгана Тришића

У суботу, 27. априла у Галерији Спртско-културног центра ”Обреновац”. Одржан је  меморијални турнир у шаху у знак сећања на Драгана Тришића. Тришић је пре 15 година у Обреновцу основао дечији шаховски клуб  ”Хозе Раул Капабланка”, на чијем челу је данас његов син. Меморијални турнир у шаху отворио је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић и том приликом пожелео срећу свим учесницима овог такмичења. (више…)