У оквиру пројекта ”Асфалт до сваке куће” настављају се радови на изградњи путне инфраструктуре на територији општине Обреновац. Данас су представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца обишли радове на асфалтирању у месној заједници Вукиућевица.

Члан Савета месне заједнице Вукићевица Александар Арсенијевић овом приликом нагласио је, да асфалтиран пут спаја општине, Обреновац и Уб, као и да је у претходном периоду, путна деоница која спаја месне заједнице Вукићевицу и Орашац, посута струганим асфалтом.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић најавио је радове и у другим месним заједницама.

– Након радова у Вукиућевици, грађевински радови почеће и у насељу Музичка колонија на Шабачком путу, након чега су планирани радови на изградњи путне инфраструктуре у месној заједници Јасенак, где ће се радити на реконструкцији саобраћајнице која води ка сеоском гробљу – рекао је Станојевић.

Он је поручио, да ће се и надаље планирати и изводити радови на изградњи путне инфраструктуре , а све са циљем успостављања бољих услова свакодневног живота за све грађане општине Обреновац.