Данас су извођени радови на уређењу просторија фудбалског клуба ”Рвати”, као и простора око фудбалског терена. Изграђена је нова надстрешница која ће бити од помоћи играчима и публици. Радове је обишао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима.

Председник ФК ”Рвати” Душан Берић захвалио је представницима Савета месне заједнице Рвати који су иницирали да клуб добије нове просторије, али и што су били иницијатори радова на уређењу простора око терена. Такође захвалност је овом приликом упутио и директору ПД ”Про Тент” Слободану Вујичићу.

Станојевић је нагласио значај предузећа која показују извесну друштвену одговорност и имају у виду потребе заједнице.

– ПД ”Про Тент” је у последњем периоду донирао справе за дечија игралишта, што је добар пример за друге компаније. Овом приликом позвао бих и друге фирме које послују у Обреновцу да се укључе у овакве и сличне акције, које би значиле локалном становништу. Захвалио бих радницима ”Про Тента” који су данас завршили изградњу надстрешнице на овом фудалском игралишту – рекао је Станојевић.

Он је нагласио да је од изузетног значаја континуирана брига о грађанима, како би се успоставили једнаки услови за развој за све гађане, без обзира на њихова интересовања или неке друге специфичности картктеристичне за неку друштвену групу.

– Овом приликом подсетио бих да смо прошле године завршили велики пројекат када је у питању ФК ”Стрелац” из Мислођина, који је том приликом добио савремену зграду. Такође, било је још пројеката који су финансирани из буџета Градске општине Обреновац, а допринели су развоју спорта на територији наше општине. Поред тога, неки спортски клубови представили су нам неке од захтева, на чијем решавању ћемо радити у наредном периоду – навео је Станојевић.