• 25. фебруара 2018.
  • 12:00
  • Спортско културни центар ''Обреновац''

У недељу, 25. фебруара, од 12 до 14 часова, у спортској хали Спортско-културног центра ”Обреновац” одржаће се ”Сајам спорта”. Сајам се одржава под покровитељством Комисије за спорт општине Обреновац и Спортско културног центра ”Обреновац”.

На сајму ће се представити преко 40 обреновачких спортских клубова који ће делити промотивне флајере, бити у директном разговору са посетиоцима и изводити демонстрације својих вештина и спортова. Циљ акције и сајма је промоција спорта за децу школског узраста и анимирање деце која се не баве ниједним спортом да почну да вежбају и да се укључе у програм ”Еко динар”.

Градска општина Обреновац је 2013. године започела реализацију програма ”Еко-динар”, захваљујући којем се око 2500 деце потпуно бесплатно бави спортом. Тај програм обухвата плаћене чланарине за сву децу узраста од 10 до 18 година и у потпуности га финансира Градска општина Обреновац. У овом програму учествује 45 клубова. Општина Обреновац је јединствена у промоцији спорта, тако што кроз програм бесплатних чланарина пружа прилику да се омладина бави било којим спортом и на тај начин подстиче развој младих људи.

 

Оставите коментар