Након тромесечног редизајнирања коначно је завршен портал за младе  www.mladi.obrenovac.rs.
У периоду транзиције између зависности детињства и независности одрасле особе, млада особа се сусреће са много нових животних ситуација и одлука, које могу бити повезане са животом у школи, студирањем, породицом и другим односима, слободним активностима или открићу нових средина и култура.

Изнад свега, за време овог периода, млади људи покушавају да нађу свој пут у животу, да остваре свој идентитет, да стану на своје ноге, и да изграде нови начин да се повежу са својим родитељима и са светом одраслих.

Много младих људи пролазе кроз овај период без већих потешкоћа, уз помоћ своје породице и пријатеља, и са минимумом употребе формалних или неформалних мрежа за пружање информација и помоћи. Многи други, у контексту друштвених закона који се рапидно мењају, су суочени са изборима који су изван њиховог досадашњег искуства, и/или осећају да треба да се обрате некоме ко би им понудио већи дијапазон избора него што им је приступачан, на начин који би допустио младој особи да направи своје изборе и да практикује своју све већу независност.

Портал www.mladi.obrenovac.rs је сервис на коме постоје одговори на многа питања, то је средство које ставља нагласак на више опција, на учешће младих, одговорност и аутономији у избору.

Портал нуди практичне информације о услугама и могућностима за младе у Обреновцу: адресе, забавне, културне и активности у слободном времену; инфомације како остварити право на социјалну помоћ, остварити права у школи и у породици; инфорамације о раду Саветовалишта за младе Дома здравља;  информације о омладинским иницијативама и организацијама;  информације о студијама, семинарима, конкурсима, путовањима, запошљавању, тренинзима и  волонтирању; електронску библиотеку…

Портал је редизајниран захваљујући подршћи Канцеларије за младе града Београда кроз пројекат “Feed me”.