Удружење грађана “Моје село” Вукићевица организује у петак, 27. августа, у 20 часова рок концерт на малом игралишту код школе у Вукићевици код Обреновца. Ово удружење организује ову манифестацију по други пут са жељом да догађај постане традиционалан. Овогодишњу организацију концерта помогла је и Градска општина Обреновац, тако што је преко Комисије за културу и образовање издвојила део потребних средстава за организацију овог догађаја.

Рок вече или концерт у типичној сеоској средини је веома храбар и смео потез групе ентузијаста окупљених око удружења, чији је циљ побољшање услова живота у локалној сеоској средини, као и унапређење локалног активизма, са ослонцем на младе. Млади у сеоској средини заслужују исте или бар сличне услове одрастања као њихови вршњаци у урбаним срединама.

Концерт почиње у 20 часова наступом обреновачког RAMMSTEIN TRIBUTE BAND-а “NO WAY OUT”.
Од 21. час наступа београдски клубски бенд “KIZA BLUZA”, a од 23 часа “3N BAND” из Београда који изводи музику ’80 са еx-yu просторa.  
За сам крај наступиће DJ Вук из Вукићевице, домаћи “извођач” који пушта музику по локалним дискотекама.

Организатори су обезбедили превоз из Обреновца. Аутобус полази у петак испред “Basket pub-а” у 18 часова. Цена повратне карте + пиће износи 100 динара, а карте се могу купити у кафићу “Basket pub” код Дома културе и “Microhard computers” у главној улици. 

За све додатне информације доступна је ФБ станица Вукићевица.