У понедељак, 9. августа, почела је друга по реду вишедневна обука у “Виртуелном предузећу” у Обреновцу. Још једна група незапослених младих људи са територије наше општине,  у оквиру “Виртуелног предузећа”, стиче нова знања и практично искуство о различитим аспектима пословања. Стечена знања и искуства могу да им буду од користи уколико одлуче да покрену сопствени бизнис, односно потраже запослење код неког послодавца.

Ове, као и неке друге активности, међу којима је и помоћ у проналажењу послодаваца код којих би млади Обреновчани могли да волонтирају, реализује Регионални центар за развој МСП и предузетништва “Београд” у сарадњи са обреновачком Канцеларијом за младе у оквиру пројекта “Знањем и праксом до посла”.

Пројекат је подржао град Београд преко Канцеларије за младе ради спровођења активности које су усмерене на имплементацију и промоцију циљева дефинисаних Националном стратегијом за младе и активностима предвиђених Акционим планом.

Следи обука “Пословни енглески” и подршка  младима у проналажењу послодавца код кога  би могли да волонтирају.

Сви заинтересовани за похађање обуке “Пословни енглески” могу да се пријаве у “Предузетничком центру Обреновац” сваког радног дана од 7.30-15.30 часова.