Обреновачки интернет портал YOUTH.RS добио је признање “Младград 2010” као победник у категорији за укупан допринос медија унапређењу положаја младих у локалној заједници. Признање додељују Грађанске иницијативе у сарадњи са Министарством за омладину и спорт и Министарством за државну управу и локалну самоуправу. 

 
Додела је организована данас у павиљону “Цвијета Зузорић” на Калемегдану у оквиру обележавања Међународног дана младих и почетка године младих према календару Уједињених нација. У име портала YOUTH.RS плакету је примио главни уредник овог интернет сајта Душко Крстић.
 
– Драго ми је да неко прати, препознаје и награђује вредан рад иза кога стоји велико специфично искуство, знање и добра намера. Портал YOUTH.RS је кренуо као једна мала акција са локације mladiuobrenovcu.info као сајт локалне коалиције младих, а данас је препознат као квалитетан ресурс за ширење енергије, идеја и акција омладинских организација и активних појединаца. Како је текао развој YOUTH.RS тако се развијала и локална омладинска политика у Обреновцу. Данас неколико нас окупљених око овог портала радимо у Управи градске општине Обреновац. Посебно ми је драго што награду примамо као представници  активизма младих, а не као представници система. Можда то значи да нас систем још није појео и да смо на добром путу да га мењамо изнутра. Честитам и осталим колегама и желим им да “гризу систем”- рекао је Душко Крстић.