Обреновачки портал YOUTH.RS је добио признање Младград 2010 као победник у категорији за укупан допринос медија унапређењу положаја младих у локалној заједници.
Признање МЛАДГРАД за допринос локалних самоуправа и медија унапређењу положаја младих у локалној заједници ове године се први пут додељује.

Признање додељују Грађанске иницијативе у сарадњи са Министарством за омладину и спорт и Министарством за државну управу и локалну самоуправу.
Додела признања одржаће се у среду, 11. августа, у 12 сати у Павиљону “Цвијета Зузорић” на Калемегдану.
Фанзин  за младе YOUTH.RS предложиле су омладинске организације, а признање као победнику у категорији медија ће бити додељена одлуком коју је донео жири у саставу Миљенко Дерета, Грађанске иницијативе, Ивана Вујић, Министарство за омладину и спорт, Јелена Чолић, Министарство за државну управу и локалну самоуправу, Небојша Милићевић, омладинска група Art of Rolling, Дарко Бурсаћ, омладинска група Recognize Crew и Мирослав Тамбурић, ФОРЦА Пожега.

YOUTH.RS (“Youth Dot RS”) је фанзин за младе у Србији и то је ручно израђена, аматерска публикација коју издају ентузијасти из љубави, не због профита. YOUTH.RS је друкчији јер не долази од система већ од младих за младе.

Филозофија “уради сам” којом се воде млади који уређују овај портал им налаже да све око фанзина заврше сами сналазећи се и ослањајући се једни на друге.
YOUTH.RS размењује идеје, енергију, локалне акције, развија координацију локалних канцеларија за младе, омладинских група и активних појединаца коришћењем могућности интернета за регрутацију, мобилизацију, координацију, едукацију и информисање младих људи.
Задатак им је да сензибилишу и оснаже младе за покретање акција и реализовање пројеката у локалној средини.
 
YOUTH.RS реализује Центар за грађанско деловање уз партнерство и подршку Канцеларије за младе Градске општине Обреновац.