Copy of OPEN CALL Pics

Copy of OPEN CALL PicsИницијатива “Re:vita” се развија од маја 2016. и има за циљ ширење волонтерског духа и разумевања, и позива на акцију.

Циљ иницијативе је да пружи нови живот напуштеним просторима широм Србије. Укључивањем волонтера, наша жеља је да створимо линк између заједница пружајући подршку током целог процеса.


Такође, циљ пројекта је да подстакне активну партиципацију грађана у урбанистичком планирању и повећа свест о одговорности за заједничко размишљање.
Пројекат је подржан од стране Младих истраживача Србије, Покрета горана Војводине, Фондације за младе Обреновца, у сарадњи са Министарством простора.

У простору Друштвеног центра Фондације за младе Обреновца, иницијатива “Re:vita” организоваће изложбу и радионицу, где ће заједно са учесницима дискутовати о могућностима и приликама у вези са напуштеним просторима у Обреновцу и у целој Србији.
Програм почиње у петак, 18. новембра, у 19 часова са изложбом фотографија и презентацијом пројекта, а радионица ће се одржати у суботу, 19. новембра, са почетком у 17 часова.

Сви заинтересовани за учешће на радионици могу се пријавити преко апликационог формулара, а заинтересовани да својим фотографијама учествују на изложбу више информација могу пронаћи овде.

 

Више информација могу се на добити на мејл rs.revita@gmail.com