Канцеларија за младе општине Обреновац Вас позива на низ тренинга за младе који нуде бесплатно знање и вештине за започињање и развој бизниса. Програм обуке за предузетништво намењен је младим особама (18-30) из Обреновца, спроводиће се током наредних месеци у оквиру Програma за планирање и реаговање у ванредним ситуацијама и јачање економске сигурности (www.scopes-serbia.org) под покровитељством Америчке агенције за међународни развој (USAID) у сарадњи са општином Обреновац и Министарством омладине и спорта. Програм је намењен младим почетницима у бизнису или онима који желе да унапреде своје пословне вештине и састоји се од бесплатне обуке у више области (генерисање идеја, први кораци у бизнису, бизнис планирање, финансије, унапређење личних вештина, основе маркетинга, израда бизнис планова, итд). Број полазника обуке за омладинско предузетништво је ограничен.

Можете изабрати неки од следећих тренинга :

Почетници:

  •  започињање бизниса/посла – за младе који разматрају започињање свог бизниса /посла
  • пословно планирање и финансијске могућности (фондови, финансијске олакшице и кредитне линије) – за младе заинтересоване да конкуришу за доступне изворе финансирања
  • побољшање / развијање предузетничких вештина – за младе који су заинтересовани да побољшају своје личне пословне вештине

Напредни корисници:

  • маркетинг и продаја – за младе са покренутим соственим предузетништвом
  •  постати лидер у послу/пословању – за младе са покренутим соственим предузетништвом
  • развој пословних планова – за младе са покренутим соственим предузетништвом
  • процена и развој пословних планова, консалтинг услуге – за младе са покренутим соственим предузетништвом
  • развој Маркетинг плана, консалтинг услуге – за младе који су већ постојећи предузетници / менаџери

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ТРАЈЕ ДО 13.марта

Пријаву за учешће у програму Предузетништво за младе преузми овде, попуни и пошаљи је на kzm.obrenovac@yahoo.com, најкасније до 13.марта 2009. године.
Детаљније информације око тренинга и начина пријаве можете добити у Канцеларији за младе од 9 до 15 часова или на телефон 8724 025.