Регионални центар за развој малих и средњих предузећа и предузетништва ’’Београд’’ и ове године реализује пројекат под називом ’’Млади предузетник Београда 2010’’.  Реализацију овог пројекта омогућио је  Град Београд преко Секретаријата за привреду на Конкурсу за организовање изложби значајних за привреду Београда из области предузетништва и проналазаштва.

На тај начин, Град Београд и Регионални центар за развој малих и средњих предузећа и предузетништва ’’Београд’’ желе да допринесу подстицању и развоју МСП и предузетништва у Београду.

Ова манифестација има традиционални карактер, а овогодишњи избор, који ће се одржати 22. септембра,  је трећи по реду.  Успешној организацији претходна два избора значајно је допринела и Градска општина Обреновац.

Успешне младе предузетнике Београда ове године ће оцењивати стручни жири у саставу: проф. др Јасмина Омербеговић-Бијеловић са Факултета организационих наука, директорка Центра за мала и средња предузећа и експерт за менаџмент; дипл. правница Станија Вишекруна, заменица градског секретара за привреду и мр Гордана Лазић-Рашовић, директорка Регионалног центра за развој малих и средњих предузећа и предузетништва ’’Београд’’.

Најуспешнији учесници ове манифестације биће награђени вредним наградама, обезбеђеним средствима из пројекта.