20160713 101744

20160713 101744У оквиру програма Обреновац – град знања” током лета организује се 13 бесплатних радионица. Канцеларија за младе општине Обреновац заједно са Спортско-културним центром „Обреновац” и Библиотеком „Влада Аксентијевић” организује овај програм. 

Члан Већа градске општине Обреновац Милош Станојевић обишао је данас радионицу цртања и сликања и том приликом изјавио да поред сликарских радионица постоје и оне које се односе на књижевност, музику и информатику.

– Циљ ових радионца је да млади у току летњег распуста имају могућност да квалитетно проведу своје време  и да стекну знања која ће им даље користити. Та знања касније могу применити у школи или кроз одређени хоби. У току је и конкурс Дивац омладинског фонда” за пројекте у којима млади имају прилику да искажу своју креативност и учине нешто на  за своје окружење и за своје суграђане – додао је Станојевић.

20160713 101831

Радионица цртања и сликања се реализује већ три године и деца кроз игру уче да цртају и развијају свој таленат.  Радионицу похађа 20 полазника, а предавач је Јелена Вићентић.

Циљ програма Обреновац – град знања” је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током лета.

{youtube}-OmvcE6Cy2M{/youtube}