12677285 469888459863542 205606118 n

12677285 469888459863542 205606118 nКанцеларија за младе општине Обреновац, Фондација за младе Обреновца и Библиотека „Влада Аксентијевић“ расписују конкурс за програме за промоцију младих уметника из Обреновца током 2016. године у склопу концепта „SHOW ME YOUR ART“.

Право на учешће имају сви млади уметници из Обреновца који се баве фотографијом, музиком, дизајном, ликовном и примењеном уметношћу, визуелном уметношћу и архитектуром, књижевним или сценским стваралаштвом, интерпретацијом (драма, опера, балет и плес), кинематографијом и аудио-визуелним стваралаштвом, дигиталним стваралаштвом и мултимедијом, као и осталим музичким, говорним, артистичким и сценским извођењем културних програма.

Програмски концепт за младе „SHOW ME YOUR ART“, који ће се одржавати сваког месеца, је прилика за стално место креативног сусрета младих особа како би кроз различите форме презентовали своја интересовања и активности. Предложене форме програма су: књижевни, музички, драмски програми, дебате, форуми, изложбе, филмске вечери.

Спремни смо да подржимо идеје, стваралачке и креативне способности и знања. Обезбеђујемо сву неопходну техничку и логистичку подршку.

Циљеви:

  • Упознавање са интересовањима младих
  • Афирмација креативног израза младих
  • Припрема и организација програма (реализација од идеје до програма)
  • Промоција програма за младе
  • Формирање и неговање вршњачке публике
  • Креирање културних садржаја по мери и укусу младих.

Посебно ће се вредновати програми чија реализација подразумева ангажовање више креативаца различитих интересовања. Такође, и програми који су тематски у вези са проучавањем и неговањем завичајних културних вредности Обреновца, уз коришћење свих ресуса Библиотеке „Влада Аксентијевић“ (библиотечки фонд, читаоница, интернет, простор, галерија), као једине установе културе у општини, и места одржавања одабраних програма.

Пријава је преко онлајн формулара, а додатне информације можете добити на мејл mightyspass@yahoo.com или на телефон 0606728337.

{youtube}_lxGC6eNTXg{/youtube}