Пријављивање на летње међународне волонтерске кампове почело је у понедељак, 16. марта, у 9 часова и врши се сваког радног дана од 14 до 15 часова у Канцеларији за младе. Довољно је да изаберете кампове који вам се допадају, поређате их по приоритету у онлајн пријави која се налази на нашем сајту и да дођете да пријаву потпишете.

Одговор на који сте камп примљени обично стиже у року од недељу дана, а већ након тога можете да планирате ваш пут. Новина је да ћете у пријаву моћи да унесете до десет кампова по жељеном редоследу, а најмање три.

Партиципација за одлазак на први камп ове године биће 6800 динара (након повратка са кампа добићете назад 2000 динара, пошто попуните евалуацију). Уколико желите да одете на више кампова током године за сваки наредни треба уплатити 3400 динара (од којих ћете 1000 динара добити назад).

Више о камповима погледајте на нашем сајту. Већина кампова је већ убачена у претраживач на нашем сајту, а све нове кампове ћемо објављивати чим будемо добили њихове описе. У овој кризној години број кампова је нешто смањен, али ће од половине априла бити кампова и у Португалији, а после 1. јуна још ослобођених места на бројним камповима у Шпанији и другим земљама.