Радове на реконструкцији дела пута Грабовац-Бањани који су почели почетком новембра данас су обишли представници Градске општине Обреновац.

Мирослав Чучковић, председник општине Обреновац, је рекао да ће на градилишту сваки дан бити радни. 

– Нема слободних дана, нема слава и викенда јер се боримо против временских прилика. Следеће недеље почињу радови на обилазници око Обреновца у Улици краља Александра, а изводе се и ради на изградњи водоводне мреже у Баљевцу. Грађани су дали поверење да би се радило, али да би се радило сваки дан. Обреновац и напредује овако брзо јер је код нас сваки дан радан – казао је Чучковић.

Заменик председника општине Обреновац Драгослав Мршевић је рекао да су приоритет инфраструктурни радови у сеоским месним заједницама.

– Што се тиче овог пута, значајно је рећи да је он у великој мери оштећен када се радила реконструкција Ваљевског пута који је у читавој својој дужини урађен на квалитетан начин. Тада је велики део сабраћаја био усмерен преко овог дела и важно је да се ови радови обаве квалитетно да би пут дуже трајао – рекао је Мршевић. 

Слободан Молеровић, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца, је најавио да ће представници тог предузећа и општине Обреновац редовно обилазити радове. Такође је подсетио да ће се на деоници од скоро 5 километара вршити тотална реконструкција четири моста и да ће пут на целој деоници бити проширен за пола метра. На тај начин ће се повећати безбедност саобраћаја. 

Заменик председника Скупштине градске општине Обреновац Александар Лукић је апеловао на грађане да имају стрпљења и да поштују сигнализацију и ограничења брзине.

{youtube}zdx6AZ07MaA{/youtube}