Због радова на санацији коловоза данас је за саобраћај затворена Улица цара Душана, док ће у уторак и у среду, 5. и 6. новембра, бити затворен део Немањине улице.

Представници општине Обреновац обишли су данас радове које изводи ЈКП “Београд-пут”. Том приликом члан Већа Љубиша Дамњановић је подсетио да се радови изводе на иницијативу општине Обреновац. 

– На захтев општине Обреновац предузеће ”Београд-пут” ради реконструкцију две улице на нашој територији. Имамо примедбе грађана да су радови мало дуже потрајали, али у наредних неколико дана ћемо имати асфалтиране улице. Општина наставља са својим активностима у смислу предлога за реконструкцију других улица, као што је други део Немањине, улица Забрежанских партизана, Рваћанска, Момчила Калајџића, Ђачког батаљона… То су предлози који ћемо доставити Дирекцији за путеве за наредну годину – рекао је Дамњановић.

Члан Већа Владимир Лалић је истакао да ће, након више захтева грађана и након дужег временског периода, ова улица бити урађена како треба.

– Комплетним обнављањем асфалта након издизања и нивелисања шахти и једног дела ивичњака ова улица ће се вратити у пројектовано стање. Верујем да ће грађани имати разумевања због затварања Улице цара Душана до уторка, а потом затварања Немањине улице до четвртка када очекујемо да ће све бити готово. Пробаћемо да обезбедимо алтернативне правце, иако је чињеница да су ово врло прометне улице -казао је Лалић. 

{youtube}iMMQP6bnvRo{/youtube}