ЈП Спортско-културни центар “Обреновац” и ове зимске сезоне спроводи програм рекреативног пливања за жене на обреновачким базенима.

Женска популација, без обзира на године, има прилику да у посебно резервисаном ”женском” термину (нема корисника – пливача мушког пола) плива и вежба у базену два пута недељно у трајању од по један и по сат, уз помоћ стручних тренера, а у истом термину, по препоруци лекара, може се користити и сауна.

Пливање је спорт који се препоручује као одличан начин рекреације који има значајну улогу у очувању доброг здравственог стања. Вежбе у води које су намењене женама су разноврсне и занимљиве. Спасиоци су стално присутни, као и лекар спортске медицине.

Намера Спортско-културног центра “Обреновац” је да приступачнијом ценом омогући већем броју жена да користи овај програм, јер позитивно утиче на расположење, општу кондицију и доприноси здравом начину живота.

Термини рекреативног пливања (са сауном) за жене су понедељком и петком од 17.00 до 18.30 часова, по цени од 126 динара.