Данас је у згради Градске општине Обреновац организован пријем за каратисткињу Јелену Миливојчевић која у последњих неколико година бележи врхунске резултате у овом спорту. Младу каратисткињу примили су председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић и његов помоћник Иван Јегоровић.

Помоћник председника Иван Јегоровић рекао је да је Јелена Миливојчевић прави пример успешног спортисте. 

– Она је упешна на свим пољима, и у спорту и на факултету. Растрзана је између три града, јер живи у Обреновцу, тренира у Младеновцу, а студира у Лепосавићу. Нама је  велика част када угостимо успешног спортисту и желимо да пример Јелене прате и друга деца у Обреновцу. Јелена већ годинама остварује врхунске резултате и тек сада се створила прилика да јој приредимо пријем какав заслужује спортиста њеног ранга.  Желим да подсетим да студенти и спортисти попут Јелене имају мотив да се баве и спортом и да студирају, јер њу чека посао преко општинског програма захваљујући ком смо запослили све дипломце Факултета физичке културе и васпитања да предају физичко у млађим разредима у основним школама у Обреновцу – прецизирао је Јегоровић. 

Јелена Миливојчевић, карате репрезентативка Србије, рекла је да јој је велика част што је организован пријем у Градској општини Обреновац.

– До сада су за моје успехе знали моји најближи и људи који се баве каратеом. Морам да се захвалим свима у Градској општини Обреновац што су ми указали велику част и што су приметили моје резултате које сам остваривала протеклих година. Тренутно тренирам у Карате клубу ”Младеновац”, а каријеру сам отпочела у Карате клубу ”Палеж” из Обреновца. Нажалост, мало је карате клубова који могу финансијски да испрате такмичења тако да сам, како је моја каријера ишла узлазном путањом, мењала клубове. Четири године сам тренирала у “Раковици” и једне године сам била проглашена за спортисткињу Раковице. До сада имам више освојених медаља са европских и светских првенстава, а издвојила бих ову последњу када сам на Универзитетском првенству Европе освојила сребрну медаљу у појединачној категорији и бронзу у екипној – казала је Јелена Миливојчевић. 

{youtube}etj_H4034po{/youtube}