Предузеће за путеве ”Београд” већ неколико дана ради на обележавању хоризонталне сигнализације на територији општине Обреновац. Савет треће месне заједнице је у октобру 2012. године поднео иницијативу за постављање пасареле, семафора или пешачког прелаза на излазу из насеља ”Тополице”. 
 
Милош Лукић, члан Савета треће месне заједнице, рекао је да је веома тешко прећи улицу на излазу из насеља ”Тополице” и доћи до аутобуске станице. 
 
Члан Већа градске општине Обреновац Љубиша Дамљановић рекао је да Предузеће за путеве ”Београд” већ неколико дана ради на обележавању хоризонталне сигнализације.
 
– Ради се на деоницама на уласку у Обреновац, као и кроз сам град. Предузеће за путеве ”Београд” то ради два пута годишње, у пролеће и током јесени са почетком нове школске године. Градска општина Обреновац има у плану да уради један прешачки прелаз на уласку у насеље ”Тополице” наспрам аутобуског стајалишта. Тренутно се ради на изради пројектне документације и на изради регулисања саобраћаја у том делу насеља. У “Тополицама” имамо такође велики проблем са паркирањем возила тако да би Јавно предузеће за изградњу “Обреновца” требало да уради у наредним данима пројекат регулације саобраћаја и паркирања у насељу “Тополице” – казао је Дамњановић. 
 
{youtube}AVQ1epNTNkU{/youtube}