У спортској хали Спортско-културног центра “Обреновац” данас је завршен Меморијални кошаркашки турнир ”Влада Ђукић”. На турниру је учествовало осам екипа у две категорије, од којих једна екипа из Италије.

Помоћник председника Градске општине Обреновац Иван Јегоровић рекао је да је овај меморијални турнир показатељ да је спорт победио.

– Неколико десетина деце на турниру је једна предивна слика у којој смо сви уживали ова два дана. Сви смо се окупили да би одали почаст великану обреновачког спорта Влади Ђукић. Мислим да је овај турнир испунио свој циљ и да ће се још дуго година одржавати под покровитељством Градске општине Обреновац – рекао је Јегоровић. 

У генерацији 1999/2000 прво место заузела је екипа ”Див Баскет” из Београда, друго место екипа Кошаркашког клуба ”Раднички” из Обреновца, док је трећа била екипа ”Слобода” из Барича. Четврто место заузели су гости из италијанског клуба ”Фулгор”. 

У генерацији 2001/2002 прво место заузела је екипа Кошаркашког клуба ”Раднички” из Обреновца, друга је била екипа Кошаркашког клуба ”Церак”, треће место освојила је екипа ”АББА” из Барича, а четврто место зазела је екипа ОКК ”Умка” из Умке.

За све учеснике обебеђене су медаље, пехари и дипломе.

{youtube}X18RSkViNJs{/youtube}