На овогодишњем, осмом по реду Међународном сајму предузетништва „Бизнис база 2009“ који ће се одржати од 26. до 28. новембра у хали 4. Београдског сајма, на штанду Градске општине Обреновац моћи ће да се представи двадесетак МСП и предузетника са територије ове општине.
Циљ сајма „Бизнис база 2009“ је промоција  и представљање најбољих примера из области предузетништва, који ће наступати појединачно, или по удружењима, кластерима, општинама, односно на регионалном принципу. На простору од око 5.000м², очекује се да ће наступити преко 300 излагача, односно суизлагача.
 
На штанду који је закупила Градска општина Обреновац, заинтересована обреновачка МСП и предузетници имаће прилику да, на начин који изаберу, представе свој посао по унапред направљеном распореду.   
 
За све информације и преузимање пријаве у вези наступа на „БИЗНИС БАЗИ 2009”, заинтересовани  могу да се лично обрате Предузетничком центру у Обреновцу сваког радног дана од 7.30-15.30 сати (Обреновац, Краља Александра I бр. 10ц), позивом  на бројеве телефона  8728-245    8728-246, односно путем е-маил: mspobrenovac@nadlanu.com. Пријава се може преузети и са сајта Предузетничког центра www.msppobrenovac.rs
 
Пријаве се подносе Предузетничком центру у Обреновцу  закључно са 20.новембром.