Oпштинско веће Градске општине Обреновац на данашњој седници усвојило је опреативни план уклањања снега са путева и улица на подручју Обреновца током зиме. Како је овом приликом речено, спремност надлежних служби је на потребном нивоу као и обезбеђеност репроматеријалом. Најбољих 50 студената са подручја Општине и ове школске године имаће право на новчану награду, одлучено је данас на општинском већу.
Новчане награде у висини од 54 хиљаде динара студентима ће бити исплаћене у 9 месечних рата. Право учешћа на конкурсу, који је данас објављен, имају како студенти са државног универзитета тако и студенти акредитованих приватних факлутета, с тим што ће 40 награда припасти студентима са државних факултета.
Општинско веће је донело одлуку о финансирању  набавке 20 апарата и њихово прикључење на систем телеасистенције на период од годину дана. Ови апарати су намењени социјално и здравствено најугроженијим пензионерима и другим суграђанима, а овим ће они бити повезани са оператером, а тиме и са надлежним здравственим и безбедносним службама.