Јавно предузеће за изградњу Обреновца данас је завршило радове на асфалтирању дела улице Светог Саве у насељу Дудови у дужини од 150 метара. Нови асфалтни пут ширине је три метра.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић посетио је завршетак радова.

– Из дана у дан решавамо проблеме наших суграђана. Ево, данас је субота, ми смо на терену и можете видети да није питање да ли ће неки проблем бити решен, већ кад ће бити решен. За грађане смо доступни сваког радног дана као и викендом – рекао је Чучковић.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Слободан Молеровић је рекао су асфалтирањем ове улице почели радови који су планирани за ову грађевинску сезону.

– Сем ове улице у међувремену смо урадили насипање некатегорисаних путева и у току је и припрема за уградњу камена за пруге који смо добили од ТЕНТ-а. Касније током лета крећемо са саобраћајницом Краља Александра која иде до Забранског пута.- казао је Молеровић.

Бора Вићентић, мештанин улице, каже да у њој живи већ дуго година и да све време чека на асфалт.

– Када падају кише има много блата и рупа, па се ми провлачимо кроз туђе плацеве, идемопречицама, да бисмо стигли до града. То више нећемо морати да радимо и искористио бих ову прилику да се захвалим свима који су се заложили да се овај пројекат приведе крају – рекао је Вућентић.

Славица Милосављевић, председница Савета месне заједнице Дудови, рекла је да је ова улица била један од приоритета.

– Грађани из ове улице су нам се обратили са захтевом који смо проследили надлежнима и видимо да је овај вишегодишњи проблем решен – казала је Славица Милосављевић.

Председница Савета је позвала све грађане који имају било какве проблеме да дођу у канцеларију Савета месне заједнице која је за њих отворена сваке среде од 18 до 20 часова.

{youtube}giUtJtdxD8Y{/youtube}