Национална служба за запошљавање, Филијала за град Београд и ГО Обреновац, организују сајам запошљавања у петак од 10 до 14 сати, у СКЦ Обреновац, Краља Александра 5.

 На сајму ће учествовати 26 послодавца који ће незапосленима понудити више од 200 радних места за различите профиле занимања ( правници, лекари, стоматолози, фармацеутски техничари, медицинске и педијатријске сестре, неговатељице, грађевински радници, заваривачи, столари, електро, машински и дрвнопрерађивачки техничари, продавци, радници текстилне и угоститељске струке, кувари, конобари, радници обезбеђења…)
 
На штанду Филијале за град Београд, учесници сајма моћи ће да се информишу о услугама и програмима НСЗ, а незапослени ће добити стручне савете, као и помоћ у писању радне биографије. 
 
На сајмовима запошљавања НСЗ, у директом контакту са послодавцима, сваки шести незапослени дође до посла. Сајам у Обреновцу је седми сајам запошљавања који од почетка године, у сарадњи са градским општинама, организује Филијала за град Београд НСЗ. После обреновачког сајма, незапослени посао могу потражити већ 5. новембра на сајму запошљавања у Дому синдиката.