Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Швабића краја у Јасенку, Бачевачке у Мислођину, Живе Борјановића у Звечкој и улице Аце Спасића у Мислођину.

У Обреновцу ће се 26. и 27. септембра одржати традиционална манифестација “Крстовдански вашар”.

За време одржавања манифестације, у четвртак, 26. септембра у 09.00 часова до петка, 28. септембра до 06.00 часова доћи ће до затварања саобраћаја у улицама Милоша Обреновића (од улице Кнеза Михаила до кружног тока), Мајора Небојше Тепавца, Вашариште, као дела улице Краља Петра I до раскрснице са улицом Војводе Мишића. У наведеном периоду саобраћај ће од кружног тока бити преумерен ка улицама Краља Александра I и Тамнавска.

Затварање поменутих улица условиће измене у раду линија јавног превоза:

• Возила на линијама 911, 911А ће уместо улицом Милоша Обреновића саобраћати улицама Белопољском, Тамнавском, до раскрснице улица Милоша Обреновића – Забрански пут, поред ТЦ Биг и даље редовним трасама. У супротном смеру возила неће мењати трасу;

• Возила са линије 901 уместо улицом Милоша Обреновића ће саобраћати улицама Белопољском, Љубе Ненадовића, Краља Александра I, Александра Аце Симовића, и даље редовном трасом. У супротном смеру возила неће мењати трасу;

• Возила са линије 912, 912А ће у смеру ка Немањиној, уместо улицама Милоша Обреновића и Краља Петра I саобраћати улицама Љубе Ненадовића, Краља Александра I и даље редовним трасама. У супротном смеру возила неће мењати трасу.

Током трајања манифестације, 26. и 27. септембра, на локалним линијама уводе се додатни поласци, и то: 935 (Обреновац – Конатице) у 23.15, 935 (Конатице – Обреновац) у 23.55, 983 (Обреновац – Бровић – Љубинић) у 00.00, 978 (Љубинић – Вукићевица – Обреновац) у 00.35 и 911 (Бора Кечић – Младост) у 23.30.

Молимо посетиоце манифестације да своја возила не паркирају на зеленим површинама, као и паркинг местима резервисаним за особе са инвалидитетом.