Градска општина Обреновац у градском парку у Младеновцу, представила је данас своје природне и туристичке потенцијале на манифестацији “Из Младеновца за Србију”.

Душан Митровић, помоћник председника Градске општине Обреновац, на почетку се захвалио домаћинима на позиву за учешће у овој манифестацији.

– Градска општина Обреновац, као и увек, одазива се на овакве манифестације и у будућности ћемо се трудити да организујемо нешто слично. Оно што је наша идеја јесте да Обреновац постане видљивији на туристичкој мапи. Морам да напоменем да ни људи који долазе код нас нису довољно упућени у наш туристички потенцијал. Већина људи повезује Обреновац са термоелектраном, међутим, наш туристички потенцијал чине природне одлике и манифестације које се одржавају у Обреновцу– навео је Митровић.

– Људи који дођу код нас у одмаралиште Забран одушеве се начином на који све то одржавамо и колико активности имамо за децу и одрасле. Трудићемо се и даћемо све од себе да они који нас посете лепо проведу време и да будемо добри домаћини – рекао је Митровић.

Богдан Вуксановић, председник Градске општине Младеновац изјавио је да је велики број излагача и произвођача узео учешће у манифестацији “Из Младеновца за Србију” и додао да је циљ ове манифестације да сви произвођачи имају могућност да представе своје производе.