Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић и председник Савета месне заједнице Мала Моштаница Иван Лазаревић обишли су данас петстоту бебу која је добила једнократну помоћ за новорођенчад која је уведена прошле године. 

Породица Ђорђевић добила је малог Михајла, а његова мајка Марија је истакла је да ће ова помоћ свакако добро доћи.

– Јако ми је драго што општина Обреновац мисли на своје најмлађе суграђане и што помаже новорођене Обреновчане. Михајло је већ петстота беба од када се дели ова једнократна помоћ и мени се чини да све ово иде неким добрим путем – казала је Марија Ђорђевић.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је да Обреновац полако, али сигурно, постаје град наде.

– Ових 500 рођених беба у Обреновцу за непуних годину дана од када ова мера траје је доказ да Обреновац све више постаје одлично место за живот, пре свега младих брачних парова. Ми овакве мере морамо да поспешујемо и да у будућности направимо одличне услове за живот свим генерацијама у нашем граду – рекао је Чучковић.

Председник Савета месне заједнице Иван Лазаревић нагласио је да је поносан што је петстота рођена беба баш из Мале Моштанице.

– У нашој месној заједници има велики број малишана и новорођенчади. Мени је драго што млади брачни парови одлучују да своје породице заснивају баш овде. Приоритет у раду месне заједнице ће бити изградња инфраструктуре и решавање комуналних проблема – казао је Лазаревић.

{youtube}UjVcrwNCPwA{/youtube}