Фудбалерима ФК ”Борац” из Ушћа представници Градске општине Обреновац уручили су пехар поводом освајања титуле Општинске лиге Обреновца.

Председник Градске општине Обреновац Милорад Грчић честитао је фудбалерима остварене успехе.

– Овај клуб основан је 1957. године, међутим осим самих мештана на овај клуб раније ниико није обраћао посебну пажњу. Наиме, мене као комшију, али и као политичара, председника Градске општине Обреновац, чини срећним чињеница да су људи овде остали посвећени клубу како у оним периодима када нико није обраћао пажњу на њих, тако и онда када је било иницијатива да се клубу пружи подршка. Дакле, опстанак овог фудбалског клуба пре свега је заслуга људи који живе у месној заједници Ушће – навео је Грчић.

Захваљујући инцијативама мештана месне заједнице Ушће, али и подршци Градске општине Обреновац крајем прошле године започети су радови на уређењу просторија клуба.

– Коначно смо добили зграду, где ће фудбалери имати своје свлачиноце, делегати и судије такође. У згради ће бити смештен мали бифе, а након изградње ових просторија надамо се условима који ће погодовати постизању бољих резултата клуба – рекао је секретар ФК ”Борац” Предраг Јеремић.