Канцеларија за младе Градске општине Обреновац, у оквиру програма неформалног образовања и пројекта ”Навигација кроз дигитални свет” који подржава Министарство туризма и омладине и ове јесени организује обуке у области информационих технологија и животних вештина.

Циљ пројекта је да омогућимо квалитетно образовање и развој вештина младих, али и да унапређивањем простора и отварањем подкаст студиа, пружимо младима прилику да се образују о томе како да самостално осмисле и воде подкаст.

Позивамо стручњаке и ентузијасте да се укључе у реализацију курсева и радионица: Курс “Дигитални маркетинг”, Курс “Основе подкаста”, Радионица јавног наступа и презентацијских вештина, Курс фотографије, Курс продукције и монтаже, Радионица новинарства, Курс медијске писмености, Курс за учење веб дизајна.

Ако имате искуства и стручност у једној или више од наведених области и желите да поделите своје знање са младима, молимо вас да се пријавите за предавача.

Сав материјал потребан за извођење радионица обезбедиће Канцеларија за младе ГО Обреновац. Учешће у пројекту за све полазнике ће бити бесплатно. Реализација програма је планирана за период од септембра до децембра 2024. године  уз напомену да се термини за извођење програма могу прилагођавати унутар овог периода, у складу са потребама и могућностима полазника и наставника. За реализацију активности користиће се простори КЗМ у Обреновцу.

 

Пријаве можете послати преко пријавног формулара  доступног на нашој веб страници.

Рок за подношење пријава је 13. септембар 2024. године. За додатне информације обратите се Канцеларији за младе на имејл адресу: obrenovac.kzm@gmail.com

Придружите нам се у стварању креативног окружења које ће младима пружити прилику за активно учење и развој нових вештина!