У организацији Кинолошког друштва Обреновац у парку код Геронтолошког центра одржана је 18. Међународна изложба паса свих раса.

У оквиру изложбе одржан је ”Меморијал Драгорад Драгојевић” за ротвајлере, а овогодишња изложба паса окупила је око 250 излагача из Србије и иностранства.

Манифестација Међународна изложба паса одржана је под покровитељством Градске општине Обреновац, а овогодишњу изложбу отворио је председник Градске општине Обреновац Милорад Грчић.

– Захваљујем организаторима, мојим пријатељима, што су 18 пута успели да организују Међународну изложбу паса. Упорност је врлина без које нема традиције, али ни будућности. Захваљујем нашим организаторима управо на упорности и истрајности. Преко 40 страних излагача посетило је Обреновац. Свим одгајивачима желим успешан рад, те да у наредним годинама прошире своје одгајивачнице – рекао је Грчић.

Директор изложбе Миломир Мариновић навео је, да је ове године велики број излагача из Француске посетио Међународну изложбу паса, а према његовим речима организатори ове манифестације припремили су око 170 пехара.